Medlem af glarmesterlauget
Glarmester Kvist & Søn
Kvist Galleri & Interiør

Lone Luna Vestergaard

Lone Luna VestergaardEr født på Djursland i 1976 i en kreativ familie, der har præget hendes interesse for kunsten. Via grunduddannelsen på Arkitektskolen i Århus og reklamebranchen har hun ligeledes udviklet interessen for billedkunsten  og herigennem beskæftiget sig med den abstrakte form i flere sammenhænge.
Det har altid fascineret hende, hvilke tanker et billede formår at sætte i gang hos beskuren samt maleriets evne til at sætte fantasi og sind i bevægelse.

Farver, kultur, musik og rejser  er de vigtigste inspirationskilder til hendes malerier. Og farven rød spiller en vigtig rolle i samtlige malerier. Farven som bl. a symboliserer liv, spontanitet, temperament, lidenskab, varme, styrke, frugtbarhed, erotik,og kærlighed. Den røde farve akkopagneres af violet, orange, pink, gul og blå.

Motiver opstår til tider for hendes indre øje, men indholdet kan også skifte form mange gange i processen, eller en tilfældig opstået detalje kan vise vejen. Malerierne er kendetegnende for en abstrakt energi og et sjovt farveorgie – gerne med et strejf af neon. Hun arbejder med både acryl- og oliemaling og forsøger at give farver samt vægt i billedet den rette balance, så en blød og sjov helhed opstår.

Invitation til fernisering med Lone Vestergaard

Se udstillingen med Lone Vestergaard

November

Finn Birkelund

August-september

Husets kunstnere II

Juni-juli 2009

Husets kunstnere

Maj 2009

Lone Luna Vestergaard

April 2009

Vivi Haacke

Marts 2009

Lars Kristian Hansen

Oktober

Rasmus Rokkedal Nielsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TopSitemapHjemmeside: All Web • Copyright © 2002 - 2009 Glarmester Kvist