Medlem af glarmesterlauget
Glarmester Kvist & Søn
Kvist Galleri & Interiør

Vivi Haacke

Vivi HaackeVivi Haackes kunstneriske univers er en verden, hvor æstetik, intuition og sanselighed kombineret med form, farve og materiale skaber det enkelte værk og dets budskab. Uanset hvilke emner hun arbejder med, så arbejder hun ud fra disse begreber. 

Vivi Haacke har en baggrund som grafisk designer og art director kombineret med en række forskellige studier på kunstskoler og akademi. Hendes malerier, skulpturer og ikoner er et resultat af en årelang udviklingsproces i arbejdet med forskellige udtryksformer. Hun arbejder ofte ud fra temaer og følger på den måde en fastlagt rød tråd. Andre gange arbejder hun udelukkende intuitivt eksprimenterende og veksler dermed mellem den strukturerede og den søgende arbejdsform. Netop denne vekslen bevirker, at man vil kunne finde en stadig udvikling i hendes udtryk og indhold, hvor oplevelser og følelser er omformet til smukke og gennemkomponerede abstraktioner.

Hun har udstillet i mange forskellige sammenhænge og løser design- og udsmykningsopgaver for virksomheder og private. Uanset opgavens størrelse, eller hvem modtageren måtte være, er det Vivi Haackes sikre stil, der skinner igennem. Kulturminister Brian Mikkelsen har endog erhvervet sig både hendes malerier og unika-ikoner, ligesom hun på 2. år er jubilæumskunstner hos TDC. Et af Vivi Haackes  malerier udgjorde Samfundsprisen og FLSmidth´s udviklingsafdeling nyder dagligt godt af hendes store udendørs skulptur.

Udover sin kunst har Vivi Haacke formået at slå sit navn fast som en innovativ samarbejdspartner for en række virksomheder. En klar anerkendelse af hendes talent blev givet i form af Tuborgfondets Innovations-Alliancepris 2004.

Se udstillingen med Vivi Haacke

November

Finn Birkelund

August-september

Husets kunstnere II

Juni-juli 2009

Husets kunstnere

Maj 2009

Lone Luna Vestergaard

April 2009

Vivi Haacke

Marts 2009

Lars Kristian Hansen

Oktober

Rasmus Rokkedal Nielsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TopSitemapHjemmeside: All Web • Copyright © 2002 - 2009 Glarmester Kvist