Medlem af glarmesterlauget
Glarmester Kvist & Søn
Kvist Galleri & Interiør

LightArch lysestage

Designet af Knud Holscher.

 

LightArch fra Knud Holscher design er én lysestage med mulighed for utallige udformninger.

For at holde sig oprejst behøver lysestagen et minimum af tre arme. Herudover kan et ubegrænset antal tilføjes og sammensættes på mange forskellige måder, således at enhver tænkelig kombination kan opnås.

Armene krummer for at spejle og videresende skæret fra stearinlysene. Såvel materialet som dets udformning reflekterer og fremhæver herved det levende lys.

LightArch kan pakkes sammen, når den ikke er i brug. En fordel, hvis behovet for at spare plads vejer tungere end stagens dekorationsværdi.

Stagens pibe optager stearinlys af flere forskellige tykkelser uden behov for folie o.a. fyld. Med sin smidige kombination af praktiske og æstetiske fordele er LightArch et meget velgennemtænkt bud på en moderne lysestage.

Materiale: poleret rustfrit stål

I stagens pibe passer stearinlys fra Ø20mm til Ø24mm

 
 
     

Om designeren Knud Holscher

Knud HolscherListen over internationale præmier og hædersbevisninger er imponerende og gør Knud Holscher til en af de mest prisbelønnede nulevende danske arkitekter og designere.

Knud Holscher, født 1930, tog afgangseksamen fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1957. Han arbejdede fra 1960-64 på Arne Jacobsens tegnestue, blandt andet som associeret arkitekt på byggeriet af St. Catherine’s College ved universitetet i Oxford, hvor han var bosat i 2 år.

Knud Holscher har arbejdet for virksomheder som for eksempel d line, Erco, Lamy, Georg Jensen, Toni, Ifö, Royal Copenhagen og Morsø Jernstøberi. Især er Holscher kendt for beslagsserien d line for Carl F., Ceranova for Ifö og lysarmaturerne Quinta og Jilly for Erco, som han er blevet tildelt adskillige priser for.

Se lysestagen i galleriet

Bakkeborde fra

Design House Stockholm

NYHEDER

Hatte- og skohylde

Junno & Unno

Hoejlund Design

Magasinholder, Hoejlund Design

Prisbelønnet knage

Fra Design House
Stockholm

Chatboard

Chatbord i glas

Se flere nyheder

TopSitemapHjemmeside: All Web • Copyright © 2002 - 2010 Glarmester Kvist