Gallerier kan bevæge mennesker

Vi kan ikke sige det nok gange, selvom du sikkert mener, at vi allerede har gjort det. Det kan vi kun smile på læberne af, for vi ved jo godt, at det passer lidt – det med, at vi siger det for mange gange, altså. Vi er jo så vilde med gallerier, som noget menneske kan være, og hvorfor er vi så det, tænker du nok? Det er vi naturligvis, fordi vi mener, at ethvert galleri kan bevæge mennesker i forskellig grad. Også selv det mindste og lille kedelige galleri kan være med til at gøre en forskel, og det er noget af det, vi selv har oplevet.

Når man besøger et galleri første gang vil man blive overrasket over alle de muligheder, der er. Væggene er nemlig spækket med kunst, og hvis man er vild med kunst, har man for alvor snydt sig selv, hvis man endnu ikke har lagt et besøg forbi et galleri. Der findes mange derude, og det er helt op til en selv, hvilket det er, man ønsker at besøge. Når man første gang undersøger mulighederne, kan det være svært at finde ud af, hvor det er, man skal gå hen, men vi har her forsøgt at gøre det nemmere, og det vil vi fortsat gøre.

Vi er selv blevet meget bevægede af alle de gallerier derude, og vi ved tilmed, at det ikke koster en formue at besøge et galleri. Hvis du synes, det er kedeligt at se på kunst, så må det være fordi, du aldrig rigtig har besøgt et galleri, og når du først har det, så vil du ikke vende tilbage til det gamle og kedelige liv.