Skab safari-stemning i hjemmet

Er du vild med løver, elefanter, næsehorn og giraffer og har du været på Safari i Afrika, så har du måske lyst til at bringe Safari-stemningen hjem i din bolig.

Du kan hænge flotte billeder op på væggene, som forestiller de vilde dyr, du er så fascineret af. Det kan eksempelvis være i form at plakater, men du kan også tage på galleri-besøg og finde motiver af de vilde dyr og købe dem med hjem. Fyld dit hjem med din interesse for safari og vilde dyr og hæng fx et billede af en flot løve med stor hårmanke i entréen. Er du selv blevet lidt tyndhåret og har du ikke længere ungdommens hårpragt, så kan du få hjælp hos Nordic hair klinik, som er specialister i hårtransplantation. Dermed kan du få en ny smart frisure.

Nogle gæster vil måske finde det hårrejsende at blive mødt at et billede af en løve, der hænger i din entré, men det fleste vil sikkert finde det spændende, når først du fortæller dem om din interesse for safari og vilde dyr. Du kan fx også dekorere hjemmet med souvenirs, du har fundet på din safari-tur i Afrika. På den måde kan du skal et hjem, som både er sjovt og interessant for dig selv og helt anderledes end mange andre menneskers hjem.

Vilde dyr på børneværelset

Synes dine børn også, at vilde dyr er spændende, så kan I jo dekorere børneværelset med flotte billeder, som børnene selv har valgt. Det kan være, at giraffen, løven eller elefanten er barnets yndlingsdyr, som det gerne vil have et billede hængende af over sin seng.

Billeder er både inspirerende og stemningsskabende, og de sætter gang i fantasien og samtalen. Gå selv på opdagelse i gallerier og plakatforretninger sammen med din familie og find netop de billeder af vilde dyr, som I gerne vil have hængende i jeres hjem til at skabe den rette stemning.