Gallerier i Danmark

Vi ser den dag i dag, at der er en udvikling i Danmark, der er med til at gøre, at der er flere gallierier, end der nogensinde før har været. Hvad der har været årsag til dette, kan være svært at sige, men vi har naturligvis nogle gæt på, hvad det kan være. Det kan godt være, det ikke er så relevant, men sommetider kan man jo godt bruge de formodninger, man har, og til andre tider er det tilmed til at få noget ud af det.

Vi er dog meget begejstrede for gallerier. Ja, vi har altid været det, og vi ved godt, det ikke er en tendens, som alle unge mennesker er vilde med, men vi har dog en forventning om, at det er noget, der vil ændre sig i fremtiden. Det glæder vi os til, for vi mener, at verden har brug for et skub, når det kommer til netop dette, og at der ikke er noget at være bange for. Om du kan lide gallerier eller ej, det ved kun du, og det er også kun dig, der ved, hvorfor det er, du kan lide det, eller hvorfor det er, du ikke kan lide det. Der er dog ikke noget, der skal hindre dig i at se nærmere på gallerier, og det er uanset, om du er vild med det i forvejen eller ej. Vi ser blot, at udviklingen i antallet af gallerier er stor, og det er der med sikkerhed en eller anden årsag til, som vi her ikke vil komme nærmere ind på, for det mener vi ikke, at der er en decideret årsag til. Når man ser sig om, har udviklingen dog været størst på Sjælland og Fyn, mens den ikke har været så stor i Jylland, og det er naturligvis noget, vi har undret os over. Det er dog sikkert ikke noget, man skal undre sig for meget over, for det vil ikke komme nogen vegne. Sådan er det vel med alting i livet – at man ikke skal spekulere for meget over de ting, der sker, da det ikke kan gøre nogen forskel. Hvem du er, og hvad du vil, det ved kun du, og det er også tilfældet, når det kommer til gallerier.

Hvis du selv er kunstner, kan du naturligvis overveje, om du vil åbne dit eget galleri, og det kræver naturligvis også et eller anden form for mod. Hvis du har det, skal du gøre det, og hvis du ikke har det, må du hellere hente det mod frem først. Er du her for at blive inspireret? Det tænkte vi nok, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at du her kan få det, du er på udkig efter.