Nyt, stort galleri i Nordsjælland

Der er kommet et nyt, stort galleri til Nordsjælland. Har du allerede besøgt det? Det har du sikkert ikke, for det er en stor og glædelig nyhed, som mange endnu ikke har haft fornøjelsen af. Det nye galleri ligger i Klint, som er i nærheden af Nykøbing. Der er måske ikke så mange, der kommer på disse kanter, men det er et rigtig dejligt sted. Det er tilmed muligt at tage på ferie her, hvis det er det, man ønsker.

Når man besøger galleriet første gang, skal man vide, at det er nemt at ankomme til i bil. Der er rigeligt med plads til, at man kan parkere lige foran galleriet. Hvis man ankommer med bus, skal man gå op til 2 km. Selvom det ikke er meget, så kan det jo være mere end rigeligt for de fleste. Hvis man derimod ankommer med tog, skal man senere tage en bus for at komme til Klint.

Galleriet er både stort og rummeligt. Det kan inspirere alle mennesker, og her er samlet nogle af de bedste værker, som vi har i Danmark. Der er både nye og gamle kunstnere, og flere af malerierne er meget unikke. Når man går rundt på gangene i galleriet, kan man ikke undgå at blive beriget, og alle de smukke farver gør et stort indtryk. Galleriet har også en lille kiosk, hvor det er muligt at købe forskellige ting, som man kan tage med sig hjem. Der er hver dag flere mennesker, der besøger denne lille kiosk for blot at købe noget godt og spændende med hjem. Da galleriet lige er åbnet i 2018, har det endnu ikke haft så mange besøgende, men det er udelukkende, fordi der ikke er blevet gjort reklame for galleriet. Det kommer dog til at ændre sig i fremtiden.

Når man planlægger sit besøg i galleriet i Klint, må man vide, at man sagtens kan få en time eller to til at gå i galleriet. Galleriet er også omgivet af smuk natur, så hvis man har lyst, kan man gå en dejlig tur, når man er færdig med at kigge i galleriet. Vandet er også lige ved siden af, så hvis det er sommer, og man har lyst til en dukkert, så kan man endelig gøre det.

Alt i alt vil vi sige, at et besøg i galleriet i Klint vil være en rigtig stor oplevelse for alle mennesker. Man kan besøge galleriet året rundt, men man må dog vide, at der er andre åbningstider i skoleferierne. Galleriet har også en hjemmeside på nettet, hvor man finder flere praktiske informationer.. Det er i hvert fald et besøg værd, og du får spændende kunstoplevelser sammen med familien, når du bruger dine feriepenge her i stedet for at spendere pengene på en fest med klædudtøj fra Partyking og andet festligt tilbehør.