Styrk dit galleri med Power Apps fra Precio Fishbone

Er du indehaver af et galleri, og går det allerede godt med driften? Glimrende, men der er naturligvis altid mulighed for at optimere endnu mere på tingene. Det kan du blandt andet gøre ved at satse på de såkaldte Power Apps. Men så er spørgsmålet hvad er power apps? Og hvordan bidrager de til, at dit kunstgalleri kan fortsætte sin vækstrejse? Bliv klogere på det her.

Automatisér galleriets kedelige standardopgaver

Virksomheden Precio Fishbone er kendt for netop at tilbyde Power Apps, og dem kan du med ro i sindet kontakte. For med Power Apps får I mulighed for at automatisere alle kunstgalleriets kedelige standard IT-opgaver. De såkaldte Power Apps kan let og enkelt integreres med de velkendte Microsoft-værktøjer, I formentlig allerede benytter, såsom Dynamics 365 og Excel, og dermed løses jeres opgaver langt hurtigere. Det betyder samtidig, at alle medarbejdere i kunstgalleriet får bedre tid til at tage sig af kerneopgaverne, og jeres besøgende vil elske jer for det. Hele kundeoplevelsen vil således blive styrket.

Gør dig klar til næste sæson

Nu hvor du sikkert allerede er godt i gang med at indhente et tilbud på Power Apps, så kan du med fordel begynde at planlægge næste sæson i kunstgalleriet. Det er jo ingen hemmelighed, at antallet af besøgende falder hen mod slutningen af året. Men bare rolig, for inden længe er det forår igen, og så er det bare om at tage godt imod alle de besøgende på dit flotte og moderne kunstgalleri.